Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
RSS
Hírek


RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
Terv Németország és Eu...
Magyar munka(halál)táb...
A Föld leghatalma...

RSS - Tempo Hírek
...
787.)Senkinek nem kell...
...
...
...

RSS - Hunszkíta Rádió

  Elszállóban az árak: vért, és könnyeket hoz az infláció
Fokozódik a félelem az elszabaduló, globális méreteket öltő pénzromlástól, ez lehet a következménye ugyanis annak, hogy a világ kormányai jelentős költségvetési költekezéssel, a központi bankok pedig pénznyomtatással igyekeztek elősegíteni a válságból való kilábalást. Az erősödő infláció első jelei már megjelentek: növekszenek az élelmiszer- és nyersanyagárak, és mindennek hátterében a világgazdaságban központi szerepet játszó dollár értéke 75 százalékkal romlott az aranyéhoz képest.


  A bajor helyi valuta , a Chimgauer


A németországi bajor Chiemsee hires régióban 2003 ban kezdődött a helyi valuta bevezetése. A Chimgauer program célja volt , hogy előmozditsa a helyi kereskedelmet.
A valuta megalapitója egy magyar : Gelléri Krisztián, aki egy helyi középiskola tanára volt , ma már a chimgauer pénzt menedzselő nonprofit szervezet vezetője.
A valuta rögzitett árfolyamon müködik, 1Chiemgauer =1 €
A Chimgauer célja:
-munkahelyteremtés: diákok, munkanélküliek, vállalkozások bevonása
-Kulturális ,oktatási és környezetvédelmi tevékenységek ( Chimgauer támogatja a nonprofit szervezeteket )
-fenntarthatóság előmozditása : a bioélelmiszerek, és a megujuló energiaforrásokra koncentrálva elsősorban
- a közösségeken belüli szolidaritás erősitése, az emberi kapcsolatok fokozása a helélyi vásárlók és a vállalkozások között
- a helyi gazdaságok ösztönzése, támogatása, fennmaradásuk biztositása, a vásárlóerő helyben tartása. Az álláspénzzel a helyi pénz forgási sebességének fokozására ösztönöz

  ITT A NAGY BEJELENTÉS. JÖN A SZEGÉNYEK HITELE ???
Háááát vannak rossz érzéseim !! Nem hallottam az utóbbi időben arról a pénzintézetről sem, akik az indiai mintára akartak a szegényeken segíteni. Ettől sem fog a magyar szegénység elmúlni az biztos ! Lakásfelújitás, amikor még ennivalóra sincs pénz !! Vagy majd leeszik a falról a szigetelést az emberek ? De minek is kell szigetelni, hiszen nincs is bent már fűtés sok helyen ?!Óraleszerelt gázcsonkok, és lógó villanyvezetékek jelzik a lakosság nagy részének az anyagi helyzetét. Na meg a ház, és lakáseladásra felhivó hirdetések.
Lássuk a „medvét” :


  NINCS MÁS MEGOLDÁS
Kaptam egy szösszenetet amit most megosztok veletek azért, mert mélyen egyetértek a mondanivalójával, és ez az ami miatt meg kell csinálnunk a „belső pénzünket „!

  ÉBREDJ MAGYAR NÉP!
Bár egy kicsit hosszu az anyag, de érdemes elolvasni, mert megtudhatjuk kik is vagyunk mi MAGyarok!

"1966. augusztus 19-én az El Telegrafe közölte Jorge E. Blinkorn
megrázó cikkét, amely "Hamupipőke az őstörténetben" címmel
jelent meg. E cikkben a szerző megírja, hogy magukat civilizáltnak
nevező emberek kezei által lett a hajdani ragyogó őskultúra
tönkretéve, kirabolva. Ahol hajdan a magas kultúrájú nép várai és
kegyhelyei ragyogtak a Nap első sugarának fényében, ott ma üszök
és rom mered ránk, mint örök vádja az időnek, amely
letörölhetetlenül mutatja az ide berontó vad spanyol hordáknak, mint
ennek a barbárságnak a vak tetteit.

Legyen vége a sötét kornak - folytatja - és akiből a "tudósok" a
történelem Hamupipőkéjét csinálták, az a világtörténelem
legnagyobb kultúrahordozó népe volt és fénye beragyogta a az egész
világot. Cikkét azzal fejezi be: Ébredj, szép alvó! Te nem vagy
Hamupipőke! Ébredj és mutasd meg magad a népek előtt olyannak,
amilyen valójában vagy: ragyogó tündér, kinek fénye ősidők
óta beragyogta a világot kultúrájával! Ébredj, Ecuador történelme!
Ébredj magyar nép!"

  Nagy emberek mondták Trianonról !
Még mielőtt a nagy emberek Trianonról alkotott véleményét elolvasnátok nézzétek meg az ECHO TV Világ-panoráma műsorát Szaniszlóval.

Még most sem tudok köpni nyelni sem !

Link

  Változás előtt a kilakoltatási moratórium. Lesznek áldozatok
A bedőlt hitelük miatt kilakoltatás előtt állók esetében nem rögzítene végső kilakoltatási időpontot az a törvényjavaslat, amelyet kormánypárti képviselők nyújtottak be szerdán az Országgyűlésnek, írja az MTI.  FELMEGY A CUKRUNK
Hja, kérem, aki NEM TARTJA meg eleink intelmeit, vagyis a JÓ ELŐRE FIGYELMEZTETÉST, aki ÁRMÁNY-nak enged, az bizony PÓRUL JÁR !

SZABAD akarati döntésünkért magunknak KELL vállalnunk a KÖVETKEZMÉNYEKET !
NEM a "tetűhintások" "ajvékolnak", hanem MI, akik GYENGÉK voltunk ellenállni a KISÉRTÉSNEK, a PÉNZ és a KÉNYELEM kisértésének...!!!!!

NE másokra mutogassunk, MAGUNKAT KELL TISZTÁBA TENNÜNK, mert egész múltunk erre kötelez, gyermekeink JÖVŐJE, - az ISTENTŐL RÁNK BIZOTT SZENT KORONA ORSZÁGA pedig a TÉT !!!!

Nosza, lehet kényelmeskedni, meg hőbörögni....!

  Húúúzd cigány!! Szakadjon a húúúúr!!!
Szia!
...

A cigányság körében egyébként nem volt szokványos sok gyermekes család. Általában legfeljebb két gyermek volt egy családon belül a szokványos, míg a hibás szociális támogatási rendszer el nem kezdte népszerűvé tenni a feleslegesen sok gyermek nemzését.

Orbán Viktornak pedig íme a válasz!

  SZABAD E HAZUDNI AZ ÁLLAMIGAZGATÁSBAN ?
SZERINTEM SZINTE MINDEN HAZUGSÁG AMI KÖRBE VESZ BENNÜNKET. Ezt már Öszöd óta tudjuk ugyebár ! De lássuk mit mondanak a professzorok :


Mikor lehet legitim a hazugság? Lehet-e a hazudozás valaha is erényes? A machiavellista hagyományok szerint bizonyos esetekben igazolható a dolog, ha az állam irányításának magasabb rendű követelményeire hivatkozunk. Ez a hagyomány ismét a rivaldafénybe került, miután a politikai hazugság ádáz viták tárgyává vált.


  PURGATÓRIUMBAN A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM ?
VILÁG DEVIZAADÓSAI ( MONAYRABSZOLGÁK ,SZPARTAKUSZOK ,HAJÓVONTATÓK!) EGYESÜLJETEK !!!!


Váratlanul nyújtották be fideszes és KDNP-s képviselők a kilakoltatási moratórium részleges fenntartásáról szóló javaslatukat, amelyet jövő szerdán már el is akar fogadni a kormány. Kérdés, hogy miért kellett ilyen gyorsan cselekedni, a képviselők szerda délután nyújtották be javaslatukat, amelyet a moratórium lejárta előtt akar megszavazni a Fidesz és a KDNP.

Lázár János, a kormánypártok siófoki kormányülése után, február elején úgy fogalmazott, hogy ha április 15-ig nem találnak más megoldást, fenn kell tartani a kilakoltatási moratóriumot. Azaz ugyan még lenne egy hónapnyi ideje kitalálni a kormánynak, vagy a Fidesznek a lakáshitelesek mentőövét, ők mégis inkább a biztos moratórium mellett döntöttek.

  Olvasóim küldeményei
Bár mindig gyanakvással fogadom az alábbi kör e maileket, mert sokat megégettem a számat az ilyenekkel, de talán nem árt ha felteszem .
Én is probálkozok elég régóta a hitelesek megsegitésével, akár jogi akár más eszközökkel, de még nem nagyon jutottam előbbre. Biztosan tudjátok hogy miért, de még erre majd ki fogok térni később

Ime az e mail:

  Disney DollárA napokban csak arra volt időm, hogy feltegyem a Disney Dollár képét,és semmi kommentárt nem füztem hozzá, amiért elnézéseteket kérem .

Túl sok magyarázatot nem is érdemel a dolog, mert ez a legegyszerübb " helyi pénz " a világon, aminek nem sok más jellegü előnye van.


  A HELYI KÖZÖSSÉGEK PÉNZRENDSZEREI
Még mielőtt elinditanánk a Magyar Mátrix által bevezetendő Magyar Közösségi pénzt, engedjétek meg, hogy kitekintést nyujtsak a világban már müködő közösségi pénzekről. Azért is szükséges ennek a bemutatása, mert nagyon nagy a félreértelmezés, a félelem, az idegenkedés a magyar társadalomban,( A hatalomról most nem is beszélve-csak ott félelem uralkodik ezzel kapcsolatban !) holott az óriási előnyeit nem nagyon ismerik az emberek. A közösségi szervező erejéről nem is beszélve. Gondolom nem vagyunk kevesen a szegénységi küszöb alatt, vagy közelében, amely megszüntetésére tennünk kell valamit .
Ime a megoldás, amely előismereteit itt lehet olvasni .


Kérek minden olvasómat, hogy terjesszék az alábbi írást minél szélesebb körben, hiszen érzékeny pontunkról van szó, és szinte mindenkit érint !!! olyanokat is, akik nem ülnek a monitor mögött !!! Meg kell találnunk a szegénységből való kiutat !! Nem mindegy, hogy milyen tömegeknek mikor nyilik ki a szeme , és tesz is valamit a maga érdekében !

  Gazdabankokat a mezőgazdaságba !! maffiózók kezében a magyar állami föld 80% a
Érzik az urak hogy nagyon nagy a baj !! talán van még néhány másodperc a teljes gazdasági , pénzügyi összeomlás előtt, hogy elinditsunk valamit. Szerintem már ez nem a kormányon mulik, hiszen tehetetlenek, és a maffiába ők is beletartoznak. Vagy kinyilik a vidék agrárproletárjainak a szeme, vagy megyünk mindnyájan a levesbe.

Itt az idő, most vagy soha magyar!!!!


Maffiahálózatok telepedtek a magyar mezőgazdaságra

Már megvan az a lista, amelynek alapján a kormány ki fogja szűrni az agrártámogatásokat jogosulatlanul igénybe vevőket – jelentette be a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára szerdán a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) Jász-Nagykun-Szolnok megyei gyűlésén, Szolnokon.

  Hitel, világ, skandallum ! Devizahitelesek levele Orbánhoz
Ugy látom már a devizahitelesek megsegitésének csak egyetlen megoldása van! a teljes visszafizetés megtagadás ! Mit csinálna ugyan a hatalom ha senki nem fizetne vissza a hitelt? , A bankároligarchia egységbe tömörülne a nép ellen ? Valószinű! De tudjuk hogy habár felül a gálya, azért a viz az ÚR !? Felemeli a bokabilincs árát? Drágul a puskapor?
Nincs már sok embernek semmi vesztenivalója
!!
Balhé illatát érzek!

  Mit szól az MNB a helyi pénzhez? avagy a PIRANHA EFFEKTUS !!!
Mit szólna? Nincs is már nekünk Nemzeti Bankunk, csak a EKB- nak van leánya!!!

De lesz ebből még meglepetés azt hiszem !!
A kishalak meg fogják enni a nagy halakat ( Piranha effektus )

Pedig még be se vezettük ( nemzetiek, vagy másként gondolkodók !) A SZABAD PÉNZT !! Erről majd külön irok .

  Kossuth kudarcot vallott, Orbánnak sincs nagy esélye...
De soha, senki, még Orbán Viktor sem teszi fel a kérdést:

Miért kell egy jegybanknak függetlennek lennie?...

Folytatás, ill. a teljes cikk: Link...

.Mi történik ma, Magyarországon:

egy ország fuldoklik egy érthetetlenül nagy adóság szorításában! Beszéljenek a számok:
1945-ben, a németek után az oroszok (szovjetek) szállták meg Magyarországot.
1956-ban a magyar nép megkísérelte visszaszerezni a hatalmat a megszállóktól és a bábkormánytól.
1957 tavaszára, a „van másik” bábkormány megszilárdította rémuralmát.
1973-1989 között egymilliárd dollár érkezett be Magyarországra.
1973-1989 között kifizetett a bábkormány tizenegy milliárd dollár kamatot az egymilliárd dollár után.
1989-ben: csődhelyzet, mert összegyűlt húsz milliárd adóság!
Tehát: kölcsön: 1 milliárd dollár!
Visszafizetve: 11 milliárd dollár!
Maradék adóság: 20 milliárd dollár!
Erre, mondta Antal József:
„Az adóságot vissza kell fizetni!”
„Ez becsületbeli ügy!”
Vajon kinek a „becsülete” múlott azon, hogy ezt a szélhámos pénzügyi műveletet elismerjék, amit a megszállók és hű kutyáik a magyar nép nyakába varrtak?
1989-2010 között felvettünk 50 millárd dollárt.
1989-2010 között kifizettünk 150 milliárd dollár kamatot.
2010-ben tartozunk 132 milliárd dollárral plusz kamataival."

Folytatás, ill. a teljes cikk: Link

  Halálom után elpárologjak, vagy most lebegjek?? Az utóbbi jobban esne!

A napokban kezembe került néhány rendkívül érdekes cikk. Az egyik egy kis faluról szól a világ egy eldugott szegletében. Megmagyarázhatatlannak tűnik, de elgondolkodtató. Talán kezd elmúlni a merev hitetlen gondolkodásom? Íme, a történet:

Thaiföld északi részén van egy falu: Nan, amely arról híres, hogy nincs temetője. Látszólag semmi sem különbözteti meg a környékbeli falvaktól. Lakóinak száma megközelíti a 400-at, és sok közöttük az idős ember. Évente körülbelül 5-8 személy távozik el az élők sorából, és soha nem rendeznek temetést. Nincs rá szükség. Az itt élő emberek ugyanis haláluk után 3-3,5 órával eltűnnek. Tetemük nyomtalanul felszívódik.  VIGYÁZAT OMLÁSVESZÉLY!!!
Most akadtam rá a mellékelt linken található cikkre, amelyben egy volt IMF es közgazda elemzi azt, hogy hogyan gondolkoznak a pénzügyi hatalom kiválóságai.

Az amerikai pénzügyminiszter hazardírozik!!!Link

Persze hogy hazardírozik, hiszen az egész amerikai, meg London City, meg a teljes financoligarchia hazardirozik az egész világon !!

Az ilyen cikkekért néhány évvel ezelőtt még el tettek volna láb alól embereket. ( sok láb vár eltevésre sajnos ) Ugy látszik, hogy kiszabadult a szelencéből a szellem, és olyan gyünyörű pénzügyi összeomlás várható, hogy csak nézünk mint a moziban. Elkezdhetjük épiteni az AVATART !

  A Magyar Mátrix, avagy a hálózati harcmodor

Szinte naponta vetődik fel a magyarokban és nem magyarokban, szimpatizánsainkban az a kérdés, hogy kik vagyunk mi NEMZETIEK, ( MSZ esek, Gárdisták, Betyárok, Hungaristák, Frontok, Pávakörök, Dalárdák, Néptáncosok, stb )???

Milyen mozgalom a nemzetiek honlapjaihoz , civil szerveződésekhez, politikai, vagy kulturális egyesületekhez, hagyományokhoz, köthető tábor, mi az ami összetartja ezt a szellemi , mozgalmi (?) vagy nemzeti virtuális képződményeket .?

Nap mint nap teszik fel a nemzetben gondolkodók a kérdést ( árnyaltan, vagy burkoltan ) , hogy mit akar a nemzeti magyar, mit akar és hogyan akarja a helyzetét strukturáját meghatározni? Mit akar a már régóta internetes oldalakon csüngő „szekértábor”, mi a célja a szemnyitogatásnak,a történelmünk újra értelmezésének, miért nem lépnek már a nyílt színre, vagy a dühöngőbe a politikai palettán, ha nemzetinek vallják magukat , miért kritizálja a Jobbikot, az MSZ-t, a pártoskodó gittegyleteket, a politikai bűnözőket, a zsidó bekebelező taktikát ??


Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése