Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
RSS
Hírek


RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Ecsegfalván KATASZTRÓF...
A feladat neve: "...
A világ egy hatalmas k...
Világ kormány a magyar...
Halálsoron...

RSS - Tempo Hírek
...
...
...
...
...

RSS - Hunszkíta Rádió
MAGyar és ciGÁNY...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...

  A Magyar Mátrix, avagy a hálózati harcmodor

Szinte naponta vetődik fel a magyarokban és nem magyarokban, szimpatizánsainkban az a kérdés, hogy kik vagyunk mi NEMZETIEK, ( MSZ esek, Gárdisták, Betyárok, Hungaristák, Frontok, Pávakörök, Dalárdák, Néptáncosok, stb )???

Milyen mozgalom a nemzetiek honlapjaihoz , civil szerveződésekhez, politikai, vagy kulturális egyesületekhez, hagyományokhoz, köthető tábor, mi az ami összetartja ezt a szellemi , mozgalmi (?) vagy nemzeti virtuális képződményeket .?

Nap mint nap teszik fel a nemzetben gondolkodók a kérdést ( árnyaltan, vagy burkoltan ) , hogy mit akar a nemzeti magyar, mit akar és hogyan akarja a helyzetét strukturáját meghatározni? Mit akar a már régóta internetes oldalakon csüngő „szekértábor”, mi a célja a szemnyitogatásnak,a történelmünk újra értelmezésének, miért nem lépnek már a nyílt színre, vagy a dühöngőbe a politikai palettán, ha nemzetinek vallják magukat , miért kritizálja a Jobbikot, az MSZ-t, a pártoskodó gittegyleteket, a politikai bűnözőket, a zsidó bekebelező taktikát ??


  A PÉNZURALMI VILÁGREND ÉS FENNTARTHATÓ ALTERNATÍVÁJA

A globalizáció
Fel kell építenünk a globalizáció (globalizmus) fogalmát.
Az emberiség közösségekben él. A közösségek tagjai között munkamegosztás van: mindenki a többiekért dolgozik, mindenki szükségletei sok más ember munkája révén elégülnek ki. A közösség első szintje a család (nagycsalád). A család munkamegosztása kommunisztikus: nincs kölcsönös elszámolás. Fölsőbb szinten megszűnik a kommunisztikus jelleg, megjelenik a csere: Én adok búzát, te adsz csizmát.
A fejlett munkamegosztás döntő segédeszköze a pénz: pénzért adom a búzát, pénzért veszem a csizmát.
A gazdaság alapfunkciói: a termelés és a fogyasztás. (Minden termelő fogyaszt is, de fordítva nem áll.)
A pénzzel megjelenő két további funkció: a kereskedő (vesz, hogy eladjon), és. a “fölös pénz” (a családi szükségletek fölötti, tehát kölcsönadható) tulajdonosa: pénzt kölcsönöz a kereskedőknek és a termelőknek. (A fogyasztási hitel más jellegű, ezt itt nem tárgyaljuk.)
A pénztulajdonos előnye az árutulajdonossal szemben: az áru romlandó, a pénz nem. (Proudhon). Ezért a pénz visszatartható, az áru nem. A visszatartás folytán leáll a körforgás (“túltermelési” válság). Ezzel zsarol a pénztulajdonos. így áll elő a kamat.

  Tárulj Szezám !!!!
Kedves honfitársaim, barátaim, látogatók, érdeklődők,
magyarok, és nem magyarok !!!


Ennek az oldalnak a megnyitását azért határoztuk el, mert megelégeltük a jelenlegi pénz oligarchia , és háttérhatalom által ránk magyarokra , illetve az egész világra erőltetett pénzuralmi rendszerét, hogy egy teljesen új , emberhez méltó , a jelenünket, és jövőnket alapvetően megváltoztató új rendszert vezessünk be.

A honlapon igyekszünk fellebbenteni a fátylat a pénzügyi rendszer kisebb nagyobb titkairól, amelyet csak egy nagyon szűk hatalmi réteg ismer, és olyan ismeretekhez juttassuk az egyszerű nem pénzügyi szakembereket is , amelyeket elfelejtettek velünk megtanítani, a pénz
kultúráját kialakítanunk, egyáltalán a pénzt mint közpénzt kezelni, és az életünk jobbá tételére használnunk, és nem a tönkretételünkre.
A kamatra ( kizsákmányolásra) épülő, globalizálódó kapitalizmus az emberiség túlnyomó többségét egyre nagyobb nyomorba és kiszolgáltatottságba taszítja, és pusztítja az élet természeti feltételeit. Belső ellentmondásai folytán összeomlóban van.

  Magyar mátrix -Hunnio web oldala
Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése