Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
RSS
Hírek


RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Ecsegfalván KATASZTRÓF...
A feladat neve: "...
A világ egy hatalmas k...
Világ kormány a magyar...
Halálsoron...

RSS - Tempo Hírek
...
...
...
...
...

RSS - Hunszkíta Rádió
MAGyar és ciGÁNY...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...

  készpénzmentes fesztivál

Tovább fejlesztik a fesztiválok készpénzmentes fizetésétTovább fejlesztik a készpénzmentes fizetést a legnagyobb fesztiválokon, közösen indít készpénzmentes fizetési szolgáltatást a Sziget és a Cardnet. Van olyan rendezvény, amely már 2010 óta készpénzmentes, idén viszont olyan újdonságokat vezetnek be, amely jelentősen könnyebbé teheti a fizetést, illetve megrövidíti a sorbanállást - jelentették be egy szerdai sajtótájékoztatón.


Mennyire biztonságos a készpénzmentes fesztivál?

A fesztiválkártyára feltöltött pénznek annyira biztonságosnak kell lennie, mint a bankban tartott pénznek

- mondta el a szerdai tájékoztatón Kóka János, a Festipay Zrt. igazgatósági tagja. A rendszer még akkor is működőképes, ha a szerverek leállnak, ilyenkor ugyanis "offline" módban működik tovább.

A jövőben bevezetjük a mobilos fizetés lehetőségét, ez lesz a 2016-os év újítása fizetési szempontból a magyar fesztiválokon - tette hozzá. A másik jelentős újítás, hogy a jegyrendszer is beépül a szolgáltatásokba, így idén már nem kell a nyomtatással bíbelődni, ugyanazokon a rendszereken keresztül kaphatjuk meg a karszalagunkat, mint amivel fizetünk. A jegyeket a jövőben "megszemélyesíthetik" vagyis névre szóló jegyeket adhatnak el, ami lehetővé teszi, hogy a karszalagba építik a fizetési megoldásokat is. Ezzel a biztonság is növekedhet.

Egy automata rendszer is bevezetésre kerül, amivel már a feltöltőpontok nélkül is tehetünk pénzt a fesztiválkártyánkat. Ezek leginkább az ATM-ekre fognak hasonlítani, amelyeken keresztül készpénzt lehet feltölteni a kártyánkra. Emellett persze továbbra is üzemel a 2015 nyarán bevezetett mobil applikáción keresztüli feltöltési lehetőség, ami annyival bővül, hogy a bankkártyánkat is felvihetjük a rendszerbe és az alkalmazáson keresztül tölthetjük fel a fesztiválkártya egyenlegünket.

Csak fesztiválokon használhatjuk a rendszert?

A fizetési megoldások hamarosan megjelenhetnek más rendezvényeken is, ilyen például a sportrendezvények, vagy iskolák. Ennek előnye lehet, hogy a szülők pontosan meghatározhatják, hogy a gyerek mennyit költsön adott dolgokra, elkülönülhet a büfében elköltött pénz a sportszakkörre fordított összegektől. Ez egy zárt rendszer, így nem lehet konkurenciája a nagy kártyatársaságoknak, de a készpénzmentes megoldások elterjedésében segíthet.

Amikor 2010-ben világelsőként bevezettük a készpénzmentes fesztivált, akkor azonnal pozitív visszajelzéseket kaptunk
- mondta Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója.

A Sziget és a Cardnet együttműködése 2014 óta tart, a készpénzmentes fesztiválok már igen elterjedtek Magyarországon, ráadásul ebben előrébb járunk, mint sok nyugat-európai vagy amerikai fesztivál. Most új, közös céget alapítanak, amely Festipay néven jön majd létre, a tulajdonosok kétharmad-egyharmad arányban a Cardnet, illetve a Sziget.

A cég egyébként nemzetközi piacokon is terjeszkedik, hamarosan ugyanis külföldi fesztiválokon is találkozhatunk a Festipay fizetési megoldásaival. Tavaly már Európa több országában is jelen voltak, hamarosan pedig további fesztiválok pénzügyi lebonyolítását nyerheti el a cég.

forrás : index.hu

  Hozzászólások
#21 | DennisFet - 2017.07.24. 20:04:19
Frame Warranty.There are all kinds of online business possibilities from which to choose. There should be multiple ways of reaching them whether it&#8217;s through phone calls, emails, or messages on the firm&#8217;s site. Hubbard because I have seen the effectiveness of these programs. Cheap Jerseys Free Shipping. No wires, no cables,Wholesale Jerseys From China, it is as easy to turn on/off as flipping the switch!2). It is there as a way of contact for people just like you. How does the particular muscle simulator function? As suggested above, this kind of machine is used to deliver electronic pulses into the body.There is also a need to evaluate every platform present.It can be quite beneficial looking for these people or companies on the internet.Wholesale NFL Jerseys China.The purse you carry should complement any other bags you plan to carry. Limited Turn Radius.Vital records and criminal records are retrievable.<br>Visit my siteŁşhttp://www.cheapnflfootballjerseysshop.us.com/

  Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrző kód:


Írd be az ellenőrző kódot:


Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése